Løft dine projekter til et nyt niveau

Kender du det der med, at du gerne vil kunne klare alting selv? Man kan føle det som et lille nederlag, hvis man skal til at bede om hjælp fra andre. Det kan også være svært lige at finde nogle, som vil hjælpe en. Folk har tit travlt og gang i mange ting selv, så det er som regel ikke fordi folk står i kø for at hjælpe en – især ikke hvis det gælder tunge løfteopgaver, som der f.eks. er mange af under en flytning.

Nu er der hjælp at hente til de tunge opgaver, så du kan klare tingene selv. Måske er det ikke så meget til din næste flytning, men til gengæld til dit næste gør-det-selv projekt. Det smarte redskab der hedder Viking Arm, kan nemlig assistere dig til de tunge løfteopgaver.

Viking arm er din nye bedste ven

Som tidligere nævnt, kan det være rigtig svært ikke at få hjælp. Dette gælder især, når du skal til at iværksætte større projekter, som f.eks. vedrører boligen. Jovist, skal du bare indrette hjemmet anderledes kræver det måske ikke flere personer at rykke rundt på dine møbler, men så snart du vil lave en større renovering som f.eks. at sætte nye vinduer i eller sætte et nyt køkken op, så bliver det en større opgave, som kan være svær at klare alene.

Selv bare det at hente en seng i Ikea kan være svært at gøre alene. Tit er store ting som sengen og alle mulige andre ting fra hjemmet rigtig tunge og besværlige at have med at gøre.

Har du mange større ændringer på programmet i forhold til din bolig, kan Viking Arm være en rigtig stor hjælp. Den kan nemlig hjælpe dig med at løfte tunge emner som f.eks. døre, skabe eller vinduer alene. Du behøves altså ikke ringe til dine venner, som alligevel kommer med dårlige undskyldninger for, hvorfor de ikke kan hjælpe dig. Med løfteværktøjet Viking Arm kan du selv klare ærterne.   

Den skal løfte op til 150 kg! Det er højst sandsynligt mere end du kan løfte selv med en vens hjælp. En Viking Arm kan erhverves for ca. 1700 kr. f.eks. hos BMC Danmark og så har du den næsten garanteret for livet. Det er altså en lille pris at slippe, for alt det den fremover kan hjælpe dig med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *