Mange oplevelser på Løvegården

Har du lyst til at købe, smage eller lave glutenfri mad? Så skal du besøge Løvegården, en familiedrevet gård og webshop, der har specialiseret sig i at producere og sælge glutenfri produkter af høj kvalitet. På Løvegården kan du ikke kun finde et stort udvalg af glutenfri varer, men også opleve spændende og sjove arrangementer, som f.eks. rundvisninger, ølsmagninger, ginsmagninger og julearrangementer. Jeg har været så heldig at få lov til at besøge Løvegården og interviewe ejerne Kristina og Martin, som fortalte mig om deres passion for glutenfri mad og deres vision for Løvegården. 

Løvegården er et paradis for glutenfri livsstil, men også et sted, hvor man kan opleve spændende og sjove arrangementer. Løvegården tilbyder nemlig forskellige aktiviteter og events, hvor man kan få et indblik i gårdenes historie, produktion og vision. Man kan blandt andet få rundvisninger, deltage i ølsmagninger, ginsmagninger, komme til julearrangementer og meget mere. Jeg har været med til nogle af disse arrangementer og jeg kan sige, at de er både lærerige, underholdende og hyggelige. 

Rundvisninger: Hvis man vil se, hvordan Løvegården fungerer og høre om deres filosofi og værdier, kan man tilmelde sig en rundvisning på gården. Her får man mulighed for at møde Kristina og Martin, som fortæller om deres baggrund, motivation og fremtidsplaner. Man får også lov til at se deres marker, drivhuse, stalde og butik, hvor de producerer og sælger deres glutenfri produkter. Man får selvfølgelig også lov til at smage på nogle af deres specialiteter, som f.eks. deres hjemmelavede rugbrød, flødeboller eller marmelade. Rundvisningen varer ca. to timer og koster 100 kr. pr. person. Man skal være mindst fire personer for at booke en rundvisning, og man kan finde ledige datoer og tidspunkter på deres hjemmeside. 

Ølsmagninger: Hvis man er interesseret i øl, kan man deltage i en ølsmagning på Løvegården. Her får man mulighed for at smage på forskellige øl fra lokale bryggerier, som alle er glutenfri. Man får også en introduktion til øllets historie, typer, ingredienser og bryggeproces. Man får desuden serveret nogle snacks, som passer til øllene, f.eks. ost, pølse, nødder eller chokolade. Ølsmagningen varer ca. to timer og koster 200 kr. pr. person. Man skal være mindst otte personer for at booke en ølsmagning, og man kan finde ledige datoer og tidspunkter på deres hjemmeside. 

Ginsmagninger: Hvis man er mere til gin, kan man prøve en ginsmagning på Løvegården. Her får man mulighed for at smage på forskellige gin fra lokale destillerier, som alle er glutenfri. Man får også en introduktion til ginens historie, typer, ingredienser og destillationsproces. Man får desuden serveret nogle snacks, som passer til ginene, f.eks. frugt, chokolade, oliven eller kiks. Ginsmagningen varer ca. to timer og koster 250 kr. pr. person. Man skal være mindst otte personer for at booke en ginsmagning, og man kan finde ledige datoer og tidspunkter på deres hjemmeside. 

Julearrangementer: Hvis man vil komme i julestemning, kan man besøge Løvegården i december, hvor de holder forskellige julearrangementer. Man kan blandt andet købe juletræer, julepynt, julegaver og julemad i deres butik, hvor de har et stort udvalg af glutenfri produkter. Man kan også deltage i deres juleværksted, hvor man kan lave sin egen juledekoration, julekort eller julekrans. Man kan også nyde en kop varm kakao, gløgg eller æbleskiver i deres hyggelige café, hvor de spiller julemusik og har tændt stearinlys. Julearrangementerne finder sted hver weekend i december og koster 50 kr. pr. person. Man behøver ikke at booke på forhånd, men man kan følge med på deres hjemmeside eller sociale medier, hvor de opdaterer om deres aktiviteter og åbningstider. 

Jeg takker Kristina og Martin for deres tid og går en tur rundt på gården, hvor jeg hilser på deres søde dyr, plukker nogle jordbær og køber en pose af deres hjemmelavede glutenfri flødeboller. Jeg er imponeret over deres engagement og entusiasme for glutenfri mad og deres evne til at skabe et hyggeligt og indbydende sted, hvor man kan købe alt, hvad man har brug for til en glutenfri hverdag. Hvis man også har lyst til at opleve Løvegården og deres fantastiske glutenfri produkter, kan man besøge deres hjemmeside, hvor man kan finde mere information om deres åbningstider, adresse og webshop. Man kan også følge dem på Facebook og Instagram, hvor de deler billeder, opskrifter og nyheder fra gården. Jeg kan varmt anbefale Løvegården til alle, der søger en butik med et stort og lækkert udvalg af glutenfri varer. 

Brownies