Mere mere sjov ud af din bruser

Har du nogensinde tænkt på at en bruser også kan være lidt fræk?

Bruseren er et af de rum man burde tilbringe mere tid i. Lækkert varmt vand og muligheden for noget mere sjov. Det gælder både når du er alene såvel som med din partner. Hvis ikke i har en bruser i begge kan være i, så er det med at få bygget ud. 

Nå men hvorfor skal man så mere i bruseren?

Det varme vand er med til at hæve din lyst. Det betyder at sjov under bruseren er ekstra lækkert og mærkes ekstra intensivt. Det varme vand åbne op for blodgennemstrømningen i kroppen, der giver en lækker afslappende fornemmelse. Dertil vil enhver berøring være mere intensiv. 

Oveni i at du føler alt mere intensiv under bruseren. Så er det også det perfekte rum at være fræk i, det er nemlig nemt at skylle det hele af bagefter. Så skal du lege alene eller med din partner så er det bare sjovere her. Det kan være med sexlegetøj eller uden. Faktisk findes nogle sjove ting man kan sætte på bruseren, som gør at den kan skylle og stimulere de intime stider med det lækre varme vand. Du kan f.eks. få en intim bruser og sætte på slangen, der gør at din bruser bliver til en våd dildo der giver en vandmassage. 

Det er både noget for hende og for ham

En intim bruser kan også være et hygiejnisk værktøj, hvis man vil lege ekstra frækt. Det gælder både for hende og ham. Så dermed er det også en bruser opdatering mænd kan bruge. Faktisk er det egentlig ret sjov at bruge den. Ud over at den kan bruges når det skal være sjovt, så er den også lækker at holde sig ren med i hverdagen. Så ved du at du er blevet vasket overalt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *