Når du akut mangler VVS service er hjælpen tæt på

Der kan opstå mange situationer, hvor du akut får brug for VVS service. Desværre kan VV service oftest tage tid, og dette er på trods til at akutte situationer ikke kan forudses. Derfor er det rart at vide, hvem man skal kontakte, når man har brug for akut VVS service.

Her kan du vælge at kontakte akut vvs, som med deres døgnvagt altid har åben telefon, så du kan bestille service på hvilket som helst tidspunkt. Akut VVS tilbyder en række forskellige services, så du kan få hjælp til lige netop dét som du har behov for. 

VVS service

Akut VVS kan tilbyde hjælp til opgaver indenfor vand, varme, sanitet og gas. Det er altid lokal hjælp, som ankommer til dit hjælp, så den lokale service er altid i top. 

VVS servicen dækker blandt andet over montering af toilet og anden sanitet, håndvask eller køkkenvask, vaskemaskine, opvaskemaskine og varmepumper. 

Stoppet afløb

Akut VVS er eksperter inden for rensning af stoppede afløb. Dette er også en service, som tilbydes døgnet rundt. Her kan de komme ud og foretage en rensning af dit afløb eller en inspektion af afløbet. 

Service indenfor stoppet afløb dækker over stoppede gulvafløb, stoppede håndvaske og køkkenvaske, stoppede toiletter og højtryksspuling af stoppede afløb. 

Nyt badeværelse

Hos Akut VVS tilbydes derogså installation af et komplet nyt badeværelse. Her kan de være behjælpelige med alt lige fra projektering og opbygnig, til installation og montering. Dermed er alt inden for rørføring, afløb og installation af sanitet inkluderet. 

Service inden for nyt badeværelse dækker blandt andet over opmåling og undersøgelse af nuværende installationer, projektering af nyt badeværelse, professionel rådgivning, rørføring og murerarbejde, lægning af gulvvarme og fliser, samarbejde med elektrier, installation af badekar og brus, opsætning of møbler, maling og montering. 

Døgnservice

Akut VVS er først og fremmest også dem du kan ringe til, når du dag og nat har et akut behov for VVS hjælp. Dette kan være i forbindelse med en sprunget vandledning, et sprunget eller utæt vandrør, eller noget helt fjerde. 

Akuttelefonen er åbent hele døgnet rundt alle dage i året, så du kan få akut hjælp til stoppede afløb, toiletter eller vask.

Døgnservicen dækker blandt andet over utætte rør, sprunget rør, sprunget vandledning, et toilet der løber, en vandhane som løber, stoppet afløb eller kloak, stoppet toilet eller vask, vand i kælderen, vandskade eller ved varmeproblemer. 

Så gå ind på akut vvs og tag kontakt til Akut VVS!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *