Når hunden er med på byggepladsen

Når hunden er med på arbejdet

Det sker for tid til anden at man møder en hund på arbejdspladsen. Det kan være på byggepladsen, i en butik eller et helt tredje sted. Det kan være fint nok at medbringe sin hund på sin arbejdsplads men det bør hel sikkert være afstemt med arbejdspladsen og dine kollegaer. Det er langt fra alle som elsker hunde og derfor kan det være til stor gene hvis nogen medbringer f.eks en stor hund.

Som hundeejer skal man have fuldstændig styr på sin hund og der er også en lov om at man skal have sin hund i snor. Arbejder du derfor på en byggeplads dur det ikke nødvendigvis at din hund render løst rundt. Det kan være farligt med en løs hund på en byggeplads, isæ med larm og eventuelle chok som derraf. Du skal også have fuldstændig styr på din hund f.eks ikke bider hvis den bliver bange. Hertil skal du bruge en mundkurv og det skal være den bedste mundkurv så menneskerne omkring dig er trygge.

Når hunden er med i vvsgrosisten eller andre grosister

Det sker også når man er ude at handle at nogen har en løs hunde med ind i grosisten og her gør det sig også gældende at man bør have sin hund i snor. Hertil bør man spørge grosisten om det er i orden man har sin hund med ind. Alligevel ses det at der til tider løber løse hunde rundt i en grosist og det kan jo være til gene både for personale men også andre kunder. 

Det kan være svært for personale at sige fra hvis du er kunde og det er måske også svært hvis du kommer med en stor hund. Du skal bare huske på at det i sidste ende udelukkende er dit ansvar som hundeejer at overholde hundeloven. Uanset om du mener du ikke bør bruge mundkurv til hunden eller holde din hund  i snor er det dig der kommer til at hæfte ved en ulykke.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *