Nyeste slips til festen

Nyeste slips til festen

Skal man på vej til fest og ønsker at skille dig ud fra mængden? Så kan svaret for dig være et slips. hos os giver dig et enormt produktkatalog af adskillge forskellige afstøbninger af slips her finder du brede slips, som en spasmager vil have eller smalleslips til dig der ønsker at se godt ud når du skal ind til jobsamtale. Her kan man yderligere finish sit look med en slipsenål, som nemt og elegant holde styr på dit slips og gør at din look er perfekt.  

Skal du til jule tam tam med arbejdet? 

En af de hyppigste steder man bruger slips er når man mødes om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til julefrokoster, her har vi den perfekte mulighed til dig som vil have med et specielt juleslips. Her har BalderClothes et væld af slips som går lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med stærke motiver.  

Går du op i dig selv og dit udseende? 

Om man er underviser, direktør eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit yndlings valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig som virkelig vil gøre noget ekstra ud af ens look. Her vil det være smart at farvesammensætte slipsenålen med dine andre accessories, så når du har en guld accessorie, så tag en guldslipsenål, så ens look er gennemgående og at ens forstand på tøj skinner igennem og vilimponere dine venner 

Mangler du hjælp 

Hos BalderClothes ser man et enormt produktkatalog af slips i mange typer. Her kan vi guide en til hvilket slips, som passer sammen med hvilket jakkesæt. Så du får en second opinion eller en guide om hvad der vil passe lækkert sammen. Vi har igennem en lang periode arbejdet med slips og ved dermed hvad, som er klogt at vide og hvad man bør overveje, når du skal vælge et slips.  

Det kloge valg 

Vi værdsætter kvalitet og du kan finde at mange af vores slips er lavet i silke, så det er nemmere for dig at binde. Her ser man samtidig at BalderClothes slipsenåle er i elegante og stilrent design. Så du er garanteret at slipset ej kommer til at være irriterende for en eller være for meget. Med en slipsenål finder man en elegant accessorie, som er let for en at anvende. BalderClothes sortiment af slipsenåle er i guld og sølv, så den sikkert er synlig på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje du har påført sit look.  

Den praktiske løsning 

Man bør ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål kan assistere dig, hvis de første par øller er kommet indenbords. Slipsenålen assistere en nemlig ligeledes med at holde styr på slipset, så slipset ej flyver ud til den ene side og dermed gør ens slips skævt. 

tonsvis af farver 

Er du den festlige type, som nyder farver i ens påklædning og har ledt efter et sted, hvor du kan købe slips i utallige forskellige farver? Så bør du ikke kigge længere, vi har slips i tonsvis farver og mønstre. Både med polkaprikker og med helt klassiske slips med en farve der er gennemgående i slipset. Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? Hvis du har en tanke til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du efterspørge det ønskede slips ved os og vi vil gøre alt for at få det hjem til dig! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *