Nyt badeværelse: Her er et par gode råd

Renovering af badeværelse kan være en kæmpe opgave. Derfor er det vigtigt man forholder sig til en række ting, inden og imens man er i gang med projektet. I denne artikel samler vi et par gode råd til, hvordan renoverer dit badeværelse uden alt for mange problemer. Læs med nu.

Planlæg og forbered dig

Det aldrig en god idé ”bare” at springe ud i et byggeprojekt. De her det virkelig går galt. Sæt dig ned, sammen med familie eller partner, find ud af hvad i gerne vil have. Hvilken stil, hvor stor en bruser, 2 eller 1 vask. Spørgsmålene er mange. Derfor er det en god idé at planlægge. S<å er i helt sikre på i får hvad i gerne vil have. Tingene kan selvfølgelig ændre sig undervejs, men for beredningen har givet projektet et rigtig godt fundament. Har du savnet noget på det gamle badeværelse, så er det måske noget i skal tilføje. Få en snak med en arkitekt eller snak med den lokale VVS’er. Har du ting der skal flyttes ud fra badeværelse, kan du leje flyttemænd til det tunge arbejde eller få hjælp fra vennerne.

Benyt en autoriseret VVS’er

Badeværelset er ikke det mest gør-det-selv venlige rum. Benyt dig helst af en autoriseret VVS’er. De har styr på det hele, fra vask til toilet. Professionelt er ofte i den lange ende det værd. Fremtidige skader mindskes drastisk. Du sikrer dig de rigtige tilslutninger og tilkoblinger. Desuden er det lovpligtigt, at der benyttes en autoriseres VVS’er. Er du skarp til at spartle, sætter klinker op? Nej. Så tag fat i en murer. Intet er grimmere end dårlige afslutninger og skæve klinker på badeværelset.

Lav budget

Det kan hurtigt blive dyrt. Overraskelser er ikke sjove. Især på badeværelset. Ofte er det ikke små ændringer man snakker om. Få sammensat et budget. Så må arbejdet udføres inden for rammer som i har sat. På bedst mulig vis. Pengene skal gå til de rigtige steder. Der hvor i har fokus på badeværelset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *