Nyt gulv til virksomheden? Vælg et industrigulv!

Det behøver ikke nødvendigvis at være et svært valg at finde det perfekte gulv til din virksomhed. Der kan naturligvis være behov for variationer i gulvet og dets endelige design, som afhænger af din branche, men overordnet findes der et industrigulv, som vil passe ind i 99% af alle virksomheder. Det er nemlig lavet specifikt til at være holdbart, kunne holdes rent og hygiejnisk samt have et flot design. Desuden får virksomhederne gulvet til en attraktiv pris – hvilket naturligvis er sløjfen, der binder det hele sammen.

Epoxy og polyurethan er de sikre valg

Når du skal vælge dit nye gulv, er Industrigulve som epoxygulve og polyurethan-gulve de oplagte kandidater. Det skyldes ikke mindst førnævnte faktorer som styrke og rengøringsvenlighed.

Denne type gulv har den fordel, at det lægges i et lag på baggrund af en blanding, som hærder. Det efterlader en meget hård overflade på gulvet, som kan tåle både stor belastning, men også de slag og stød, som et industrigulv må skulle forventes at kunne tage imod.

Rengøringsvenligheden kommer til udtryk ved, at gulvet lægges som et lag, hvor der ikke er revner og samlinger, men en samlet overflade. Fraværet af revner og samlinger betyder, at skidt og snavs ikke får disse kanaler at sætte sig i. Dermed bliver det lettere får virksomhedens rengøringsmaskiner at samle alt skidt op, for dernæst at overlade den sidste del af jobbet til gulvvaskeren.

Designet kan faktisk også tilpasses til virksomheden, ligesom der er mulighed for at lægge egenskaber ind i gulvet. Det kunne f.eks. være funktioner som at give gulvet en mere skridsikker overflade eller ekstra støddæmpning. På den måde skaber man både et mere sikkert arbejdsmiljø og skåner medarbejderens krop mod de mange stød, der kan gå igennem kroppen, når der dagligt tages mange skridt.

Prismæssigt er et industrigulv som nævnt også ganske tilforladeligt at have med at gøre. Den nøjagtige pris skal dog udregnes på baggrund af virksomhedens areal og vil variere alt afhængigt af, om det er lagerhal, kontor, showroom etc.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *