Og når huset er sat i stand, så er det tid til indretningen . . .

Du har sikkert hørt om den nye trend, der skyller ind over Dannevang fra det store USA hvor flere og flere indretter sig med eget bibliotek i huset, i det mindste har de altid en større kunstbog eller tilsvarende bog liggende sådan lidt tilfældigt henslængt på et bord, gerne en ordentlig klods af slagsen, så du ikke kan undgå at se den og bladre og beundre dens indhold.

De større auktionshuse mærker også efterspørgslen på de bedre arkitekters reolsystemer, der går til stærkt stigende priser.

Begge dele glæder den gamle antikvariatboghandler. Ikke mindst fordi køb af genbrugsbøger og antikvariske bøger er godt for vores skrøbelige miljø. Hvilket vi alle bør tænke på. Men når der er stigende interesse for gode kvalitets bøger, så tænker køberne på deres interesseområder. Mange samler på første udgaver, andre med dedikation af forfatteren eller med ex-librix indsat. Andre interesserer sig for hvem der har indbundet bogen, andre igen mere for indholdet af bogen.  Her kan vi hjælpe inden for alle kategorier, uanset interesseområde. Vi har næste alt – lige fra tolvtonet musik til erotik og det der ligger i mellem, så romaner, filosofi, krimi/spænding, folklore, IT eller en bestemt forfatter, til eksempel Jan Guillou, Graham Greene eller en helt tredje er intet problem.

Det at handle brugte bøger på internettet er en tillidssag, derfor følger vi naturligvis Forbrugerombudsmandens vejledning til punkt og prikke. Det er gratis at tilmelde sig hos Bogbasen, for oplysningerne skal alene bruges til forsendelse med mindre, du giver tilladelse til andet.

Bogbasen, der var Danmarks første internetbaserede bog antikvariat, blev stiftet for mere end 19 år siden. Så der er sendt mange bøger til vores kunder gennem alle årene.

Men miljøet – især CO2 belastningen bekymrer

for med den stigende CO2 belastning sker der en ændring i vores vejr, sådan som vi har oplevet det i Danmark og ude i Verden. Med øgede nedbør og dermed luftfugtighed til følge. Og høj luftfugtighed er bøgernes værste fjende. Man skal altid feje for egen dør, derfor har folkene bag Bogbasen stiftet et skovselskab, for vidste du, at hver af os, fra det nyfødte barn til Danmarks ældste i gennemsnit udleder 7200kg CO2 om året! Det lyder af meget, men tros alt ikke mere end hvad et par bøgetræer eller tilsvarende i god vækst kan opsuge igen på et år. Hvis vi alle deltager i den oprydning efter os, så vil meget komme til at se anderledes ud. Du kan hvis du vil, komme til at deltage, skriv til [email protected] og modtag vores nyhedsbrev.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *