Opgrader garderobeskabet med bæredygtigt undertøj

Er du med på det nyeste af det nyeste? Følger du trenden med bæredygtigt undertøj, som meget snart bliver normen inden for undertøj?

Du har garanteret dine favoritunderbukser, også selvom deres udløbsdato måske for længst er udløbet, men vi kender det alle sammen – vi er loyale overfor vores underbukser. Vi vælger det der fungerer og det er der ingen grund til at lave om på. Hvorfor lave om på noget der fungerer? 

Men du kan hurtigt gå glip af bedre løsninger. Sommetider er det en god idé at gemme skyklapperne væk og lade sig inspirere af noget nyt. Forandringer fryder som man siger, og lige netop ved bæredygtigt tøj er der usædvanlig gode fordele at tage med i bagagen (eller garderobeskabet) og som du garanteret ikke vil være foruden.

Forestil dig, at når du åbner skuffen med undertøj så bevæger der sig en boble op af ren og skær god samvittighed. Med det i mente, så forestil dig samtidigt at du har underbukser som er ekstra bløde, altså blødere end hvad du er vant til? Ja det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er ganske rigtigt. Underbukser produceret af bambus er ekstra blødt, i forhold til det konventionelle bomuld som du garanteret har et par underbukser i.

Bambus undertøj har en række fordele som bl.a. er nævnt, nemlig ekstra bløde fordi bambusfibrene er runde, luftige og utrolige bløde. Du får også egenskaber som for eksempel mindskende dårlig luft fordi fibrene giver øget åndbarhed, fugt- og varmeregulerende, så de dårlige bakterier får vanskeligt ved at sætte sig.

Det er den slags bambustøj, som du kan købe hos NorthOrganic.

Det er ikke kun bambussen som har gode egenskaber.

Underbukser af bomuld har du hørt om før, men har du hørt om underbukser af økologisk bomuld? Faktisk så er økologisk bomuld lidt eksklusivt, for kun 1% af bomulden på verdensplan er dyrket økologisk. Bær derfor underbukserne med stolthed. Bomuldsbønderne bliver ikke udsat for farlige kemikalier – og ligeledes gør du. Samtidig så er vandforbruget væsentligt mindre ved økologisk dyrkning. Det er ren win-win for alle parter.

Så er du parat til at opgradere det tøj eller sengetøj, der sidder allertættest på din krop?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *