Påvirker årstiden valget af dåbstøj?

Selvom der er farver og hæfteklammer, som du kan stole på til enhver tid, er det, du skal overveje, hvilken type materiale, der bruges til disse outfits.

 

Naturligvis vil du have varmere tøj i den kolde årstid, og du kan endda finjustere dit ensemble med nogle lag.

 

Her er nogle tips til, hvad du skal have på til en barnedåb til de forskellige årstider:

 

Hvad skal man have på til barnedåb om foråret og sommeren

Forår og sommer er årstider, hvor du kan have åndbare og lette kjoler på, som du (forhåbentlig!) ikke behøver at dække op med blazere eller frakke.

 

En barnedåb er måske ikke så formel som et bryllup, så du kan bære semi-formelt tøj, der passer til vejret. Du kan for eksempel have en knælang eller midikjole på med ærmer, der er behagelige.

 

For mænd kan du være bekymret for, at du ville svede under solen, hvis du bærer et jakkesæt. Hvis du stadig vil se lækker ud uden at stege, så overvej en let linneddragt.

 

Ulempen ved linneddragter? De rynker let, så du bliver muligvis nødt til at begrænse dine bevægelser – at løbe rundt eller danse under efterfesten kan efterlade et par folder!

 

Hvis du stadig vil danse efter ceremonien eller måske værterne endda har et par festspil, der kræver din deltagelse, så fortvivl ikke. Det er der en løsning på. Tricket er at bære noget, der ser sprødt ud, men som ikke nemt krøller.

 

Et eksempel kunne være en hørjakke. Du kan parre den med chinos, men sørg for at få en i en farve, der matcher resten af ​​dit outfit!

 

Hvad hvis du stadig gerne vil ud på dansegulvet under festen? En hørjakke parret med chinos i en komplementær farve kan måske gøre det trick. På den måde forbliver dine bukser sprøde og skarpe hele dagen lang.

 

En anden mulighed er en sommer tweed eller moleskin jakke. Til en afslappet ceremoni og afterparty, og hvis du har traditionel smag, er fløjlsbuk et godt valg.

 

Hvad skal man have på til barnedåb i efteråret eller vinteren

Kvinder, der kan lide mørkere farver, ville være ekstatiske for disse årstider. Hvis du ikke er den type pige, der kan lide blomster og fine farver, så skal du glæde dig over, at det er mere acceptabelt at bære blå, violer og grå til efterårs- eller vinterdåb.

 

Glem ikke også at lægge et lag med varme omslagsfrakker – bare sørg for, at du ikke har en sort læderfrakke eller en bikerjakke på.

 

For mænd er vintervejret det perfekte tidspunkt at tage det uldne jakkesæt frem. Med hensyn til farver kan du også vælge en mørkere nuance: kul eller marineblå er sikre bud.

 

I disse kolde måneder er tweed også et godt valg, fordi det er varmt, traditionelt, og det ser godt ud på alle.

 

Vi anbefaler Oli Prik netbutik med et stor udvalg af meget elegante dåbskjoler, som alle kan købes online og blive sendt direkte hjem til dig.

 

I andre lande kaldes dåbskjoler for robes de baptême i Frankrig, christening gowns i engelsk talende lande, taufkleider i Tyskland, doopjurkjes i Holland, kastemekko i Finland og dåpskjoler i Norge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *