Professionel spånsuger til din virksomhed

Forbedr arbejdssikkerheden i industrien

I industrielle erhverv er det essentielt at stille høje krav til rengørings- og oprydningsstandarden. Hvis der slækkes på kravene, kan det potentielt gå ud over arbejdssikkerheden, og dermed øge risikoen for arbejdsskader og ulykker. Metoder til at holde arbejdspladsen ren og nydelig hver dag afhænger af branche og omfang. Inden for nogle erhverv kan det være fordelagtigt at investere i en spånsuger, som effektivt kan fjerne overflødige spåner, træstumper og savsmuld, så risikoen for at glide i det og komme til skade mindskes væsentligt. Med en speciallavet spånsuger sikrer du at støvsugeren er effektfuld nok og har en høj kapacitet.

Hvad indebærer arbejdssikkerhed?

Arbejdssikkerhed og arbejdsmiljø afhænger af den specifikke branche. Inden for nogle brancher kan der være farer kemiske udledninger, samt sundhedsmæssige risici. Det er vigtigt at lave de nødvendige foranstaltninger for at tilsikrer arbejdstagers sundhed og sikkerhed i de forskellige arbejdsprocesser. For at opretholde arbejdssikkerheden kræver det kontinuerlig dokumentation, og analyse af forebyggende aktiviteter på kort og længere sigt. Medarbejderressourcernes effektivitet har en stor indflydelse på virksomhedens præstationer, hvorfor forbedring af arbejdssikkerheden bør være i højsæde i brancher hvor der er identificerede risici. Alle erhverv berøres af arbejdssikkerhed, og nogle erhverv skal være ekstra opmærksomme på arbejdssikkerhed, som anvender materialer der er sundhedsskadelige.

Sådan undgås arbejdsskader og ulykker

For at sikre at krav til arbejdssikkerhed opfyldes, er det vigtigt, at alle medarbejdere er indforståede med virksomheden sikkerhedsprocedurer for de forskellige arbejdsprocesser. Sikkerhedsprocedurerne skal stå på det alle sprog, som medarbejderne taler, og det skal kommunikeres, at medarbejderne skal sætte sig ind i gældende procedurer. Dette er grundstenen i det forebyggende arbejde, som skal forhindre skader og uheld. Supplerende kan der ophænges materiale som kan hænges op relevante steder, med henblik på minde medarbejderne om at holde arbejdspladsen ryddelig. Materialet kan også opfordre til korrekte arbejdsstillinger, og skildre faste pladser til redskaber, som bruges. I en travl hverdag kan visualisering af ønskede handlinger være med til at minde medarbejderne om, at passe på sig selv og hinanden ved at holde orden og bruge de rigtige arbejdsstillinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *