Sådan får du mest muligt ud af dit boligkøb

Her har vi samlet lidt tips og tricks til, hvordan du får mest muligt ud af dit boligkøb. Et boligkøb er et af de mest økonomisk vigtige beslutninger for mange af os, hvorfor dette kan være god læsning.

Tjek liggetiden 

Dette er et simelt, men godt råd. Og hvorfor så det? Det er egentlig ret simpelt. Hvis et hus har haft en lang liggetid, så er der en god chance for, at prisen kan komme lidt længere ned. Dette er selvfølgelig, hvis prisen ikke allerede lige er sat ned. Dette kan man selvsagt spørge ejendomsmgleren om. Er husets liggetid høj og prisen ikke sat ned i lang tid, så er der gode chancer for, at du kan få et nedslag i prisen. Dette giver mere økonomisk råderum til andre ting.

Udfordre ejendomsmægleren

Husk, det er okay at stille kritiske spørgsmål. Her tænkes der selvfølgelig ikke på indretning og andre ting, som du bare ikke kan lide. Her tænkes der særligt på ting, som kan koste dig penge, hvis du skal renovere eller skifte ud. Det kunne være, hvis rør var gamle. Hvis køkken var meget slidt. Hvis badebærelse var meget slidt. Der er mange eksempler.

Få tjekket huset

Få tjekket huset af en professionel inden køb. Her kunne man med fordel tage fat i en og få byggesagkyndig køberrådgivning eller lignende. De vil være i stand til at kunne opdage eventuelle fejl og mangler, som i ikke selv lægger mærke til. Dette kan skabe en stor værdi for jer økonomisk. Både på kort, men også på lang sigt. Mange tager fat i en byggesagkyndig efter de har underskrevet købsaftale og har advokatforbehold (ofte på omtrent 5 dage). I denne periode anbefales det hurtigt at få på en byggsagkyndig eller anden kompetent håndværker, som ved, hvad de taler om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *