Sådan fandt jeg min nye hobby

Jeg var ved at blive en gammel mand og var intet godt for nogen, mit liv var blevet kedeligt og jeg havde ikke nogen mening mere. Jeg manglede noget der kunne give mig lysten til at leve igen, noget jeg kunne forbruge min tid på. Min kone og jeg blev skilt for 4 år siden og vi har 2 børn sammen, det gik fint i starten med at få dem fra hendes hjem til mit og omvendt, men langsomt begyndte tingene at falde fra hinanden. Jeg så ikke børnene ligeså meget som jeg plejede og det var jeg ikke vant til. Det var ikke så slemt i starten da jeg ikke troede at det ville blive værre, men det gjorde det. Da min kone og jeg ikke kom så godt ud af det da vi blev skilt, blev det et problem at se børnene, for hvem skulle kører dem frem og tilbage heletiden, det gad hun ihvertfald ikke. Uden at se børnene ændrede mit liv sig fuldstændig, for hvordan skulle jeg nu bruge min tid, tid som jeg havde gemt væk for at være sammen med mine børn. Mine venner havde jeg ikke set i en evighed og jeg tvivlede på at de stadig var mine venner nu hvor jeg ikke har gjort tid til dem i så mange år. Jeg manglede noget nyt at tage mig til i livet og det var her jeg faldt over Jagttegnskurser.dk hvor jeg tog et dags kursus. Nu havde jeg endelig noget fornuftigt at tage mig til og det var det bedste jeg har gjort for mig selv. 

Det hele blev meget nemmere efter jeg fandt noget at gå op i, noget spændende og noget jeg faktisk så frem til at skulle hverdag. 

Alt i alt var det en fed oplevelse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *