Sådan giver nye fuger dig et behageligt badeværelse

Skal du gennemgå dit hus for fejl og mangler, så er badeværelset et godt sted at starte. Det kan sikkert siges at det bruges af alle mennesker mere end én gang dagligt. Det er faktisk et rum der har virkelig stor betydning for rigtig mange mennesker og er der ikke behageligt og lækkert at være, så har det en enorm effekt på ens daglige velvære. Derfor er det et vigtigt rum at have fokus på i din bolighed.

Start med at kigge på fugerne

Der er mange ting man kan forbedre i et badeværelse. Udover at det er dejligt med en stor håndvask, et stort spejl og måske en håndklædetørre, så er det også vigtigt at du har et bad der virkelig er flot og behageligt.

Om det så er et karbad eller en bruseniche, så er det vigtigt at du har lyst til at opholde dig der. Det kan trælse fuger godt sætte en stopper for. Og med trælse fuger menes der fuger som f.eks. er bløde eller har revner. Det kan også være at fugen er begyndt at løsne sig eller at der er mørke pletter på fugningen. Fugning af badeværelset er altså alfa omega.

Det er der flere grunde til. Én ting er at det ikke ser særlig pænt ud, hvis dine fuger er blevet gule eller har fået pletter eller hvis de sidder løse. Men der er også en anden grund til at få sine fuger tjekket. Det er vigtigt at et badeværelse ikke er utæt, så man forhindrer vand i at sive ned forskellige steder f.eks. i betonen og øge fugtigheden i netop betonen. Det kan på sigt give skader til dele eller hele fundamentet i huset. Det kan komme til at koste dig rigtig mange penge.

Du kan godt selv give dig i kast med at løse problemerne, men hvis dit badeværelse trænger til en ordentlig overhaling med hensyn til fuger, så skal du have fat på Fugespecialisten. De er eksperter i fugning og kan klare dit badeværelse, om det så drejer sig om at udskifte allerede eksisterende fuger eller at lave det helt fra bunden af. På fugespecialistens hjemmeside kan du faktisk se et udvalg af det arbejde de allerede har lavet, så du kan se om det er noget du vil investere i, inden du ringer til dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *