Sådan holder du en god personalefest med vvs-firmaet

Lad os starte med at sige, at det ikke skal være så indviklet at afholde en god personalefest. Der er flere begivenheder hvor det giver super god mening. Specielt her i julen. For hvem elsker ikke en god julefrokost med kollegerne. Et godt dansk julebord med alt hvad der hører med. Det kolde bord, det varme og afsluttende noget god ris ala mande. Men frygt ej, det er ikke kun i jule man kan holde fest. Læs med i denne artikel og få gode ideer til hvad man kan lave. 

 

  1. Sommerfest

Det er svært at finde nogen der ikke kan lide sommer. Varme, sol der står højt på himlen, og generelt bare god stemning. Alt dette er hvad en god fest behøver. Få sat gang i grillen ude på værkstedet. Smid pølser på, find på nogle sjove selskabslege. Det skal ikke være så indviklet. Måske noget så simpelt som at kaste med ringe? Konkurrencegenet sætter i hvert fald i gang på det fleste. 

 

  1. Jubilæum 

Den helt store fest. Det er her man inviterer alle fra nær og fjern. Kom forbi til reception. Bestil en god kok der står for alt det usmagelige, og et live band så folk kan kridte danseskoene. VVS firmaet har endelige nået en alder hvor man kan være stolt. Mange år på bagen, og mange år i fremtiden. En sand folkefest for venner, familie og bekendte. Måske skal man også invitere naboen? Det er helt okay. 

 

  1. Julefrokost 

En tradition der herhjemme i Danmark er svær at slippe fra. Gode ting, og sjove stunder følger altid med. Især VVSfirmaet, unge som gamle. Få julestemningen helt under huden med fest og farver. Bestil en partybus efter maden, tag på bar eller natklub så i kan afslutte festen med ægte manerer. Vi håber denne artikel har givet jer mange gode ideer til den næste fest med vvs-firmaet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *