Sådan holder du tyvene væk

At være offer for et indbrud eller røveri er en yderst trist situation, som ingen bryder sig om. Vi ønsker alle at vores base er et trygt og sikkert sted, hvor vi ikke skal bekymre os om, at der kommer indbrud. Men indbrud kan i den grad vænne op og ned på dette, og udover at det medfører et økonomisk tab, så er det også utrolig ubehagelig oplevelse samt invasion på ens privatliv.

 

Heldigvis er der flere ting, som du nemt kan gøre, for at sikre dit hjem, så du ikke bliver udsat for indbrud.  Her er et par tips og tricks til dig, der ikke gider at bruge en formue på at holde tyven væk, men alligevel ønsker nogle tiltag der virker.

 

Lås døren og fjern nøglen under måtten

Selv om det kan virke indlysende, at du skal låse din dør, når du går hjemmefra, så er der mange der glemmer det. Flere har en overbevisning om, at der ikke sker noget på højlys dag og, at du sagtens kan gå en tur med hunden, uden vel at bemærke låse døren eller at lukke det ene vindue i stuen der står åbent. Uheldigvis er dette ikke tilfældet. Indbrudstyven er nemlig lynhurtigt og kræver ikke meget tid, for at begå et indbrud.

 

Ligeledes bruger mange det smarte trick med at lægge ekstranøglen under dørmåtten eller en potte. Dette gennemskuer indbrudstyvene dog hurtigt og skal nok udnytte, at du har lagt nøglen klar til dem.

 

Foretag et låseskift

Du kan hurtigt få foretaget et låseskift og du bør blandt andet kontakt Sikrings3400’s døgnvagt her, hvis du for nylig er flyttet ind i et nyt hjem. Det kan også være, at du har mistanke om, at nogle der ikke bør eje en nøgle alligevel, har en, så er det en god idé at få skiftet låsen ud. Det samme gør sig gældende, hvis du mister en nøgle og du har en idé om, at den er faldet i den forkertes hænder. En god start mod at sikre dit hjem er altid, at sikre sig at dørene er låst på fornuftig vis. Dette kan du hurtigt gøre ved at tage kontakt til din lokale låsesmed i Hillerød. Hør også din låsemed om, din lås er sikker nok.

 

Installer automatiske lamper

Hvis der er noget der afskrækker indbrudstyvene, så er et lys og lyd. Det er derfor en super god idé at få installeret lamper der tænder automatisk på et givent tidspunkt. Hvis du er ude om aften, vil dine lamper nemlig tænde af sig selv og den eventuelle indbrudstyv vil dermed muligvis tror at nogen er hjemme. Det tilsvarende gælder i forhold til dit tv eller di radio. Stemmerne heri kan nemlig gøre indbrudstyven usikker og dermed få den pågældende tyv til at genoverveje indbruddet.

 

Hold dine værdigenstande skjult

De huse hvor indbrudstyvene kan se værdigfulde genstande udefra er langt mere udsatte, end husene hvor værdigenstandene er gemt væk. Dermed ved indbrudstyvene, at det er muligt at få fat i dyre genstande. Gem derfor telefoner, tablets, smykker osv. væk, hvis du skal være væk fra dit hjem i en længere periode. Det er en god idé at gemme det uforudsigelige steder, såsom i dit tøjskab osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *