Sådan køber du din første bil

Sørg for at have styr på økonomien

Det kræver mange penge at købe en bil. Uanset hvem du spørger er alt over 20.000 kroner mange penge. Det er hvert fald den minimum mængde penge som vi anbefaler man bruger på en bil. Det med biler er nemlig lidt kryptisk. Hvorfor sælge en god bil? Hvorfor sælge en bil der fungerer optimalt? Det er nogle spørgsmål der vækker interesse og som måske er gode at spørge hvem end du køber bilen af. For det er ingen hemmelighed at man ikke ville sælge en bil med mindre man ikke var tilfreds med måden den fungerer på eller lignende. For hvis den fungerede fint og du derfor var glad for den havde du selvfølgelig beholdt den og ikke solgt den videre. Hvis du derfor skal se en businesscase i en bil skal du op og betale en mængde, så du kan få en bil der i fremtiden vil holde en stor del af dens værdi. Det er noget værre møg at betale 15.000 kroner for en gammel bil som ikke kan gøre mere om 2 år.

Spørg altid venner og familie

Venner og familie er her sjovt nok for at blive udnyttet. Ja, det må man godt sige. Spørg altid dine venner og familie til råds inden du køber. Det kunne jo tænke sig at nogen af dem havde meget erfaring med køb og salg af biler, især hvis de er over 50 år gamle. Hvis ikke kan du være heldig at de endda ser en forretning i at sælge dig deres gamle bil.

Der kan altid hentes et god tilbud

Som overskriften antyder kan der altid hentes et godt tilbud. Der kan altid hentes et godt tilbud i form af mangler på bilen. Næsten alle biler har et par gamle dæk på, en lille smule rust eller nogle buler/ridser her og der. Du kan evt. foreslog et hak i prisen da du er ved at tage kørekort og det også koster mange penge. På den måde kan du måske få lidt medlidenhed. Det handler om at tage alle kneb i brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *