Sådan opgraderer du dit badeværelse billigst

Når du går og drømmer om at pifte hjemmet op, går du måske udenom badeværelset, fordi det føles som en ret stor mundfuld – både praktisk og økonomisk. Måske med undtagelse af køkkenet er badeværelset det dyreste og mest besværlige sted at opgradere indretningen. Men der findes billige og lette løsninger til at modernisere dit badeværelse.

Du kan komme langt med maling

I de andre rum kan du nemt og hurtigt ændre stilen ved at male væggene. Det kan du faktisk også i badeværelset, for man kan godt male fliser. Så har du badeværelsesvægge dækket af gyselige grønne 70’er-fliser, kan du komme langt med en klat maling. Du skal bare sikre dig, at det er vådrumsmaling, inden du kommer alt for godt i gang. 

Og nu vi er ved farver, så findes der mange måder at skabe mere ensartethed på badeværelset – farverne er en af dem. Håndklæder, sæbedispenser, tandkrus, bademåtte, bruseforhæng, toiletspand og -børste kan fås i alverdens farver, og derfor kan du let lave en gennemgående temafarve i rummet.

Læs også: Serviceeftersyn til din bil i Odense

Brug pengene fornuftigt

Den største post i en badeværelsesrenovering er utvivlsomt fliser – både økonomisk og tidsmæssigt – efterfulgt af toiletkummen og håndvasken. Men nu har vi jo lige konstateret, at man kan snige sig udenom at skifte alle fliserne ved at give dem en gang maling. Og hvis toilet og vask er til at holde ud at kigge på, kan du peppe nogle småting op.

Vandhanen, brusehoved og -slange, blandingsbatteri og toiletsæde er bare nogle af de mindre ting, du kan udskifte og gøre en stor forskel for helhedsindtrykket i rummet. Måske drømte du om gulvvarme, men i stedet for at rive hele gulvet op, kan du installere en luft-til-luft varmepumpe.

Men husk det lovpligtige årlige varmepumpe serviceeftersyn. NovaSolar laver både luft til luft varmepumpe service og luft til vand varmepumpe service, og de kan også vejlede dig i køb af varmepumpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *