Sådan oplader du en Power Bank: Her er alt hvad du behøver at vide

Kender du den ængstelige følelse, når meddelelsen om “lavt batteri” dukker op på din skærm? Der er noget ved det, der kan få dit sind til at gå i stå. Endnu værre, nogle gange har du ikke din oplader, og du er ikke i nærheden af en stikkontakt! Heldigvis er der et praktisk værktøj derude til at holde dig fuldt opladet: Powerbanken.

Hvis du ønsker at lære det grundlæggende om powerbanks, er du kommet til det rigtige sted. Lad os gå lige ind i det!

Hvis du er i tvivl om hvilken powerbank du skal bruge. kan du læse en guide omkring den bedste powerbank lige nu, så du er sikker på du finder den rettet til dig.

Sådan oplader du en Power Bank

Opladning af en powerbank er ret ligetil, især da de fleste af dem kommer med instruktionsmanualer. Men hvis din ikke kom med en, kan du stadig oplade den uden at svede!

Her er den bedste måde at oplade en powerbank på:

Trin et: Fastgør kablet til powerbanken.

Trin to: Tilslut den anden side af kablet til din strømkilde.

Trin tre: Din powerbank bør begynde at oplade.

Trin fire: Når den er opladet, skal du tage strømbanken ud af væggen og din telefon.

Trin et:

Tilslut kablet, der fulgte med din powerbank, til selve enheden. Det meste af tiden er porten, der forbinder til din powerbank, en mikro-USB.

Trin to:

Sæt derefter den anden side af kablet (normalt en standard USB) i dit vægstik eller din computer. Nogle stikkontakter har endda USB-porte indbygget, så hvis du har en af dem i nærheden, behøver du ikke en vægadapter!

Trin tre:

Din powerbank burde begynde at oplade. Hvis den har en indikatorlampe, så hold godt øje med den. Når den er fuldt opladet, vil alle indikatorlamper lyse.

Trin fire:

Tag opladeren ud af væggen eller din computer, når alle indikatorlamper er tændt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *