Selvglædevejledningen til en regnvejrsdag

Kræver efteråret din opmærksomhed med en hylende vind og kraftig regn, der banker på dit vindue? Ønsker du måske at bringe sommerens varme tilbage i dit hus og give din krop den opmærksomhed, den fortjener. Forvandel dit soveværelse til et hyggeligt efterårsparadis, og start din seksuelle rejse. Mærk faldet i transformationen og udforsk din krop som aldrig før. Med denne praktiske guide til selvglæde lærer du, hvordan du oplever intens selvkærlighed.

Skab den rigtige atmosfære

Det er lettere sagt end gjort, at begynde at glæde sig selv. Du er nødt til at komme i det rigtige humør. At skulle være inde, når det regner, og vinden hyler, bidrager ikke ligefrem til det. Derfor er det vigtigt at give dit soveværelse en grundig atmosfære make-over.

Køb efterårsfarvet dekoration, skab blød belysning, og spil atmosfærisk musik. På denne måde kan du omfavne den varme side af efteråret. At dekorere din stue med flere stearinlys, planter og blød belysning skaber en beroligende og hyggelig atmosfære. Disse små ændringer udløser ofte straks din indre varme. Skabte du din efterårsatmosfære? Brug nogle tæpper, og lad den seksuelle rejse begynde!

Udforsk dine ønsker

Når du er dækket af bløde tæpper, er det tid til at finde ud af, hvor dine seksuelle ønsker vil føre dig til. Tag det trin for trin og find hvad der føles bedst for dig. Hvad er det mest følsomme sted på din krop, og hvad vil du gerne udforske? En regnvejrsdag er det perfekte øjeblik til dette. Gå i dybden med dig selv og udforsk, hvordan du kan optimere din selvglæde. Sørg for, at du har en afslappet tankegang, før du går i gang. At glæde sig selv er helt normalt, behageligt og sjovt. Et stykke sexlegetøj kan tage din selvglæde til det næste niveau. For at træffe det rigtige valg er det vigtigt at bruge det, du allerede nyder at bruge, i betragtning og baseret på dit valg. Måske nyder du subtil klitoris stimulering eller penetration, eller måske vil du udforske et helt andet område af din krop.

Seksuel selvbalance

At give dig selv en masse fysisk kærlighed er en sand åbenbaring for mange mennesker. Vores travle hverdag resulterer i at vi ikke bemærker seksuel stimulering så meget som før. Ekstern stimulering fra din smartphone overtager for eksempel dit sind og distraherer dig fra intern stimulering. Balancen mellem krop og sind forstyrres i stigende grad. Dette gør det endnu vigtigere, at være mere opmærksom på sin krop nu og da. Føl dig intens og føl dig fri. Forkæl dig selv med ekstra selvkærlighed og egenomsorg for at komme igennem det mørke efterår og vintermåneder i en tilstand af ren selvbalance.

Selvglæde i praksis

Efter at have dekoreret dit rum på en måde, der passer dig og fundet den rigtige mentale balance, er det tid til faktisk at opleve selvglæde. Følgende ideer tjener som inspiration til din seksuelle rejse. Vær ikke bange for at eksperimentere.

Varmende glidecreme

Brug af varmende glidecreme er en ideel start på en eftermiddagssession. Varm først hænderne op med varmt vand, tør dem af og påfør lidt glidecreme på din hånd. Brug din hånd til at påføre den varmende glidecreme på hele din vulva ved forsigtigt at bevæge din hånd frem og tilbage. På denne måde kan du opleve intimt forspil med dig selv, uden straks at involvere sexlegetøj. En langsom seksuel opbygning er afgørende for at opleve det rigtige forhold til din krop.

Onanere

Nogle gange er det direkte for at røre ved din klitoris fra starten. Derfor anbefales det at starte med langsomt at flytte din langfinger og pegefinger mellem dine skamlæber fra top til bund. Ved at klemme fingrene lidt sammen begynder klitoris at vænne sig til at blive rørt. Føles det godt? Gå videre til langsomme cirkel bevægelser omkring din klitoris. At banke forsigtigt på klitoris giver ekstra stimulering. Hvis du vil have mere, kan du indsætte en finger fra din anden hånd omkring 4 centimeter dybt ind i skeden for at stimulere G-punktet.

Klitoris stimulering med en lufttryksvibrator

På et tidspunkt ved du, at du er klar til det næste trin. Hvilken slags sexlegetøj der passer til dig afhænger af dine ønsker. Når det kommer til klitoris stimulering , kan vi anbefale Satisfyer Pro 2. Denne populære lufttryksvibrator er mange kvinders yndlings sexlegetøj på grund af den subtile men intense stimulering. Dette sexlegetøj er let at betjene og har 11 indstillinger. Der er også meget andet sexlegetøj, der fokuserer på klitoris stimulering.

Multifunktionel vibrator

Alsidig selvkærlighed kræver en alsidig vibrator. En Rabbit Vibrator er netop det, en luksuriøs vibrator, der giver dig mulighed for at nyde glæde på forskellige måder. Oplev de forskellige indstillinger, og føl det intense strejf på dit G-punkt. Magic wand vibratorer er også uundværlige i hvert natbord. De er velegnede til massage og ekstern stimulering. Det er det perfekte værktøj til at opdage din krop i efteråret.

Seksuel indsigt

Som du måske har bemærket, har du ikke altid brug for en sengepartner for at hygge dig optimalt. Nogle gange kan en dag med selvkærlighed endda tilbyde indsigt i din seksuelle situation. Vær ikke bange for at tale om denne indsigt med din partner eller hvad med at introducere noget par sexlegetøj . Selv uden din partner vil du vide, hvad der er rigtigt for dig takket være din seksuelle rejse. Ved at bruge mere tid sammen med dig selv og udforske uopdagede stier er sex med dig selv endnu sjovere, spændende og varmere. Præcis hvad du har brug for i disse efterårsmåneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *