Skab boligindretning der summer af hygge og stemning

Ude godt – hjemme bedst. Sådan har de fleste danskere det. Derfor er det vigtigt, at ens bolig er et sted, der føles godt og sikkert være. Det indebærer både beliggenhed og størrelse, men også de helt små detaljer såsom sofabord, køkkenstole og ikke mindst gardiner har stor betydning for at skabe en hjemlig atmosfære.

 

Vi har alle forskellige præferencer og stil, når det kommer til indretning. Ofte er det baseret på værdier, trends og økonomi. For nogle mennesker er det logisk at inddrage professionelle kræfter i processen for at få de helt rigtige detaljer ind i hjemmet. Derfor har vi valgt at guide dig direkte hen til første boligindretningens første post: NHGardiner. Et gardinfirma, der skræddersyer gardiner til lige præcis dine behov.

 

Varme og hygge skabt af gardiner

Forestil dig en lørdag aften med benene smækket op på sofabordet, mens der vises et afsnit af din yndlingsserie i fjernsynet. Alt sammen i et mørkt, men stemningsfuldt rum skabt af liftgardiner.  Med de unikke liftgardiner opnås der hygge og varme i løbet af ingen tid. Ud fra en bred kollektion, der spænder fra mønstrede til ensfarvede nuancer, kan gardinerne laves i stort set ethvert stykke stof. Og i forhold til det praktiske, så kan liftgardinerne blot smides en tur i vaskemaskinen, hvis det valgte materiale tillader det.

 

Rullende gardinservice

Bor du på Sjælland og står du i en situation, hvor du ikke lige har mulighed for at køre en tur til Ringsted for at kigge på gardiner? Så frygt ej. NHGardiner ruller nemlig ud til kunder i den såkaldte gardinbus. Det ultimative og rullende tilbud er gældende i Ringsted, Roskilde, Næstved, Slagelse, København og en stor del af de andre sjællandske byer. Ved blot at udfylde en kontaktformular til gardinbussen, bliver det muligt at få prøverne direkte hjem til dig. Der medfølger selvfølgelig en opmåling af prøverne i det rigtige miljø. På den måde er du sikker på at opnå et resultat, der stemmer overens med dine forventninger.  

 

Find inspiration på socialt medie

Liftgardiner, plisségardiner, stofgardiner. Hvide, sorte, grå.  Ja – udvalget af gardiner spænder bredt. Måske kan du ikke se alle gardintyper for dig, men det har NHGardiner en løsning på. Flere og flere mennesker er hoppet med på de sociale medier. Derfor har NH Gardiner set sit snit til at give inspiration på den måde. Via deres Instagram-konto er det muligt at se opslag, hvor de forskellige gardiner er repræsenteret i diverse hjem. Dermed kan du let let og elegant finde inspiration, så gardinerne passer ind i rummet og matcher møblement og pynteting.  

 

Køb gardiner hos NHGardiner og bliv sikret kvalitet, holdbarhed og professionel rådgivning. Med base i Ringsted og over 10 års erfaring bliver der altid ydet en service, der stiler mod et perfekt resultat for dig. Hvis du er i tvivl om, hvilke gardiner der vil bringe hygge og stemning til din bolig, eller hvis du har spørgsmål om pris og leverance, så tøv ikke med at kontakte NHGardiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *