Skab dit Drømme køkken med Unikke Vintagefund

 

Køkkenet kaldes også for hjemmets hjerte – køkkenet er nemlig et rum, som bruges hver dag til både store og små aktiviteter. Her kan familien samles omkring madlavningen eller bage sammen, og herefter nyde resultatet af det hårde arbejde ved spisebordet, hvor der sludres om dagens hændelser. Køkkenet danner rammen om familien, og udover at være funktionelt naturligvis, så skal det være hyggeligt, imødekommende og afspejle familiens personlige stil – det er her de unikke vintagefund kommer ind i billedet. 

Når du har taget stilling til gulv, bordplade, hårde hvidevarer m.m., så har du en base og et nuvel funktionelt og velfungerende køkken – men hvor er hyggen? Hvor er stemningen og den personlige stil, som gør et hus til et hjem? Den skal du (også) selv skabe, og her er det oplagt at gå på jagt efter unikke vintagefund, som kan være med til at skabe et hyggeligt, stemningsfuldt og personligt køkken med masser af sjæl. Et rum, som man gerne vil bruge meget tid i. 

Personligt ville jeg elske, at indrette et køkken udelukkende med forskellige skåle, krukker og krus – altså hvor intet er ens, alt er forskelligt! Skønne vintage krukker i keramik i forskellige højder, omkreds og nuancer stylet på køkkenbordet til køkkenredskaber, bestik og til madvarer som løg og tomater, det giver så meget sjæl til køkkenet. Eller til smukke krydderiplanter, som kan pynte på køkkenbordet og bruges i madlavningen.  

På de åbne hylder kan du style forskellige keramikskåle oveni hinanden, det bliver ligefrem små kunstværker – miks nuancer, mønstre og strukturer for et tilfældigt og skødesløst look. 

I en af de populære kopreoler kan din samling af forskellige unika krus og kopper pynte, så hver dag bliver en fest, når dagens kop skal udvælges. 

Altså i stedet for at gemme alting væk i lukkede skabe, hvor det hele bliver meget clean og minimalistisk, så få de smukke skåle, fade, krus og krukker frem, så de kan nydes og skabe stemning. Forestil dig et landligt køkken i Frankrig med smuk keramik over alt, lækre krydderier og frisk frugt og grønt, hvem ville ikke gerne lave mad i sådan et stemningsfyldt køkken? 

På væggene kan du pynte med en smuk vintage porcelænstavle, hvor dagens indkøbsliste eller opskriften til aftensmaden kan noteres. Der findes også mange fine vintage mad- eller bageforme, som oftest er lavet til at kunne hænge på væggen. Det skaber hygge og fuldender looket. 

På køkkenbordet eller spisebordet, der sætter du en smuk vintage kande i porcelæn eller keramik – hvorfor ikke servere saftevand og lemonade af en dekorativ kande i stedet for de lidt kedelige glasvandflasker? Og når den ikke bruges til dette, så kan den pynte med en buket vilde eller tørrede blomster, det hele er med til at give køkkenet den rigtige stemning og masser af personlighed.

Hvis jeg skal fremhæve noget, så må det være den franske keramik, som byder på smukke vintage skåle, kander og krukker – både med og uden låg. Den franske keramik har en særlig smuk blød lysebrun glasur med masser af spil, som giver den helt rigtige stemning i køkkenet. Keramikken spiller nemt sammen med køkkenets øvrige stilarter og interiør, og fungerer som den perfekte opbevaring. 

Find din egen personlige stil og slip kreativiteten løs – gå på jagt efter skønne vintagefund til dit køkken, som kan skabe de hyggelige rammer for din families hverdag.

Vil du vide mere om indretning med vintagefund kan du tage et kig forbi mywonderfulfinds.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *