Smarte sutter forældre kan lide

Rigtig mange forældre kender til, at sutter er over det hele, når man har helt små børn. Og det er med altid at have en eller flere på sig. Babyer og især små børn går jo meget med sut. Derfor er det også gået mode i, at forældre foretrækker en nydelig sut. En der selv afspejler dem rent stilmæssigt. Dog er de fleste forældre bekendte med, at have et hav af mindre fine sutter også. Læs mere om sutter til babyer i følgende artikel.

Forældre vælger bibs sutter og stil for børnene

Der er en tendens til at forældre overfører egen stil til deres børn. Man kan også stille det spørgsmål, at hvad skulle de ellers stille op? Børn er jo ikke gamle nok til at vide, hvad de vil have, udtrykke det eller selv skaffe udstyret. Så når vi er børn, er det lige så stille en kamp om at tage afstand sine forældre rent stilmæssigt. Eller ikke at gøre det. Bibs sutterne er hvert fald et billede af tidens trend med disse svage, kolde og langt fra kraftige farver, der siger pang. Som børneting  tit er blevet farvet i gennem 90érne og 00érne. Tag endelig et kig på bibs sutter og find smarte sutter til baby og børn i nordiske farver. Rigtig mange forældre vælger også, at deres børn skal gå med netop bibs sutter, fordi de er retro i farven.

Tradition når et barn stopper med at bruge sut

Det er en hyggeligt, lidt ældre tradition, mange danskere hvert fald kender til. Det er, at når du er lille og endelig, ofte efter en hård kamp, er stoppet med at bruge sut, så skal dine sutter hænges på et fint træ. Det kan være i en skov eller ved tandlægen eksempelvis. Det er noget, der sætter en lille glæde frem hos mange børn og forældre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *