Smid coronakiloene hjemmefra med justerbare håndvægte

Der er rigtig mange, som har fået sig en ekstra masse kilo på kroppen i løbet af den tid, hvor coronavirussen har sikret vi skulle holde os indenfor. Isolationen lægger ikke op til meget motion, og alle de skridt, som man får naturligt gået i en almindelig hverdag er på et splitsekund væk. 

Derfor er rigtig mange blevet en del tungere i løbet af tiden indenfor. Både pga. den manglende motion, men også pga. de ekstra søde sager, som mange har kørt indenbords. Hjemmetid emmer af ekstra hygge, og hygge er i mange familier i forbindelse med nogle søde sager. 

Få gjort noget ved de ekstra kilo

Det er ikke godt for hverken krop eller sind at veje for meget, og derfor skal sundheden og motionen tilbage i danskernes hverdag. Det skal dog være nemt og tilgængeligt, så man ikke har en undskyldning for ikke at få det gjort. 

En god måde for det er ved at kombinere de to ord håndvægte justerbar, fordi de er perfekte til træningen i hjemmet, hvor alle skal kunne være med. Så kan man tage vægt af og på alt efter hvilken muskelgruppe man træner, men også efter hvem, der træner med vægtene. 

Alle har behov for forskellig belastning, og når man har et sæt justerbare vægte, så nedsætter man risikoen for dumme belastningsskader gevaldigt. 

Indret et træningscenter derhjemme

Der skal ikke være en lang vej til motionen i hverdagen, fordi så vil mange ikke få det gjort. Hamsterhjulet, som de fleste danske familier er en aktiv del af, lader ikke mange frie stunder stå i løbet af hverdagen.

Derfor skal træningen aktivt prioriteres, og der skal sættes tid af til at få det gjort. Derfor kan det være en stor fordel at indrette en god mulighed for at træne i hjemmet.

Det kræver ikke det store, og det kan sagtens være under sengen og tages frem ved behov, eller måske få lov til at få en fast plads i stuen, på kontoret, i soveværelset eller lignende.

Se gode resultater både udenpå og indeni

Motion og bevægelse er selvsagt rigtig godt, og mange vil meget hurtigt kunne se rigtig mange positive ændringer i deres liv. Det starter ofte på vægten, men mange oplever også deres helbred forbedres, og deres mentale tilstande bliver markant bedre.

Farvel til hovedpine, trætte eftermiddage og aftener, dårligt selvværd og mange andre sure ting, som de fleste går og bøvler med på daglig basis til hverdag. Bevægelse er kilden til så mange gode ting.

Få kosten med også

Udover motion, så skal man også have en sund kost, hvis man ønsker at leve en sund hverdag i balance. Der skal selvfølgelig være plads til et glas vin, slik og andre søde sager, men grunddelen skal være grøn, varieret og aller helst hjemmelavet.

Det hjælper enormt meget på den generelle sundhed, og motion kan ikke stå alene i en omlægning af en livsstil f.eks. Det hele skal med, og det kommer til at være alt besværet værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *