Søg faghjælp når du opdager fugt

Med tiden er der mange, der oplever problemer med fugt i deres hjem. Det kan for eksempel være i hjemmets vådrum som for eksempel badeværelset, hvorfor det er en fordel at tage kontakt til en VVS’er, der blandt andet kan sørge for den rette hældning og opsætning af rørarbejde.

Men det kan også være i hjemmets kælder, som ofte er den største synder, når det kommer til fugt. Her er der køligere end i resten af hjemmet, og der luftes knap så meget ud – og det er det perfekte miljø for fugt og senere også skimmelsvamp som følge heraf.

Oplever du opstigende fugt i din sokkel i din kælder?

Hvis det er din kælder, der er begyndt at udvikle fugt, hvilket du har afdækket enten ved fugtige gulve og vægge, en grim lugt, maling der bobler op og falder af eller små pytter af vand, der samler sig i vindueskarme, så er der heldigvis hjælp at hente.

Når det kommer til en kælder, så er der ofte tale om opstigende fugt i sokkel. En kælder er omgivet af fugtig jord fra næsten alle sider, og det kan trænge ind i soklen. Sker det over en længere periode, kan soklen bliver skadet, og derfor handler det om at bekæmpe problemet.

Få hjælp til at få udført elektroosmose som fugtbekæmpelse

Du tænker nok; fugt i kælderen hvad gør jeg? For dig kan det være den bedste ide at tage et kig på de muligheder, der byder sig med behandlingen, elektroosmose. Her er der tale om en lidt større indgriben, men den sørger for, at du kommer den opstigende grundfugt i sokkel til livs én gang for alle.

Og på sigt kan det meget bedre betale sig frem for at give sig i kast med diverse mindre løsninger om og om igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *