Soveværelses make over med de perfekte lamper.

Valget af lamper til dit hjem kan have rigtig stor betydning for det udtryk og oplevelse i at være i der.

Belysning kan have stor betydning for velvære, og det er derfor vigtigt at vælge de rette lamper. Her skal man have for øje hvilket rum, man befinder sig i og hvilke krav man har til belysning her. Jeg har for nyligt været på udkig efter nye lamper til mit soveværelse. 

Jeg tænkte for noget tid siden, at det trængte til en make over. Det kom sig egentlig af, at jeg havde bestilt ny seng men en lækker sengegavl, og så fik jeg lyst til at gøre hele rummet lidt hyggeligere. Jeg havde set, at det ser vildt flot ud med en lækker farve på væggen bag sengegavlen, så det var det første jeg gik i gang med! Jeg fik malet væggen en lækker mørk blå farve med et lidt rustik look, da jeg valgte at male med kalkmaling. Min sengegalv er en lækker sandfarve, og den blev placeret op af den fine nymalede væg. Herefter var jeg ude og købe to nye natborde, så der var et på hver side. Jeg valgte dem i væghængte, så jeg fik luft under, jeg synes rummet virker større på den måde og det er nemt i forhold til rengøring, at man kan komme ind under med støvsuger og gulvmoppe. Jeg valgte nogle i egetræ med sort hylde og messing greb. Det passer super fint til både sengegavlen og den blå væg. Jeg har fundet lidt forskellige grønne planter, små nipsting i messing, messing lysestager og en lille trådkurv, som er guldfarvet. Denne har jeg smidt nogle mørkeblå fleece tæpper i. Det ser vildt hyggeligt ud. Jeg har også købt et tæppe i samme farve som sengegavlen med lidt mønster, som ligger på gulvet foran et stort messing spejl. Til sidst gik jeg i gang med at kigge efter lamper. Jeg ville have en lofthængt og to natlamper, som skulle hænge over natborderne, som skulle være gode til læsning. Jeg kiggede hos Lumegahome.dk og fandt et stort udvalg af begge dele. Jeg fandt en lækker pendle, som jeg kunne hænge i loftet, som giver både god men også en hyggelig og varm belysning. Derudover fandt jeg nogle sorte og guldfarvede natlamper til at hænge på væggen, også super fede. Da jeg fik hængt dem op som det sidste stod rummet helt fuldendt og færdig – det er blevet så hyggeligt og det er en helt anden oplevelse at være der. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *