Udendørs Julelys – Alt du skal vide

Når snuden kun lige er begyndt at blive lidt varmere, og dagene så småt er begyndt at blive kortere, er det for alvor tid til at begynde at tænke på jul. Og hvad hører egentlig mere julen til end masser af flotte lys? I denne artikel kan du læse alt om udendørs julelys, så du kan få inspiration til at dekorere din have, terrasse eller altan i år.

 

Udendørs Julelys – Hvad skal man overveje?

Når man skal investere i udendørs julelys, er der forskellige ting man skal have in mente. Det første og mest essentielle er naturligvis budgettet – hvor meget har man råd til at bruge på lys? Dernæst skal man overveje stilen. Skal det være romantisk med små stearinlys i fine glas, eller foretrækker man et mere moderne og minimalistisk look med LED-pærer? Endelig bør man tage stilling til hvorvidt lysene skal være koblet på el eller om de skal være batteridrevne. Batteridrevne lys har den fordel at de ikke behøver en ledning der kan trædes over eller gøre haven rodet, men el-lyskæder har ofte en lang levetid og dermed en bedre økonomi på lang sigt.

 

Udendørs Julelys – De bedste idéer

Nogle af de bedste idéer til udendørs julebelysning findes ofte i naturen selv. Lysegrønne graner og buske fungerer rigtig fint som pynt i haven, og med et par velplacerede lyskæder kan man nemt få skabt en hyggelig stemning. Et andet godt tip er at bruge lyskilder med forskellige farver og styrker – på den måde undgår man en monoton belysning og skaber samtidig variation i farverne. Endelig bør man huske på ikke at overdrive det – for meget belysning kan virke kaotisk og rodet. Less is more!

 

Det vil sige:

Hvis du følger disse tips, er vi sikre på at du kan finde frem til den helt rigtige type af udendørs julebelysning til netop din have eller terrasse. Husk blot ikke at overdrive det – for meget af det gode kan virke rodet og kaotisk. Og husk sikkerheden – sørg for altid at slukke for dine lys natten over! Rigtig god fornøjelse med processen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *