UV desinfektion er kommet for at blive

Konventionelle metoder

Der er utallige måder at gøre overflader rent, og den rigtige og bedste fremgangsmåde kommer fuldstændigt an på hvilken branche man arbejder i og hvilke behov den individuelle har. Hvis der er tale om store kontorer med adskillige computere og skærme med mange mindre individuelle kontorer så er der et langt større behov for rengøring end hvis man havde været en enkelt landmåler på et kontorfællesskab. Derfor varierer det også meget hvor stort ens behov for rengøring er og hvor ofte man skal bruge det. Hvis man er i et erhverv hvor der er meget restmateriale, fx som håndværker eller savoperatør så fremkommer der et enorm behov for desinfektion og rengøring af diverse. Hvis man derimod har et stort kontor, fx i den offentlige sektor hvor der også er nogle ansatte der har meget patient/kundekontakt kommer der et behov for kreative metoder for at undgå høje rengørings regninger: hvorfor UV desinfektion bliver nyttigt. Det tager ⅓ af tiden og er dobbelt så effektiv.

Ny teknologi er billig på lang sigt

Der er mange, med god grund, som tror at ny rengøringsteknologi behøver være super dyr. Det kan godt være at materialerne til konventionel rengøring er billig at købe enkeltvis men hvis man laver noget simpel regnskab kan man hurtigt finde ud af hvor meget dette koster i løbet af et år. UV desinfektion derimod er et stort engangsbeløb som vedligeholder sig selv og blot kræver el for at køre. Er du træt af for høje rengørings regninger til personalet der kommer om aftenen? Med UV rengøring kan du tre gange så hurtigt blot trække det ultraviolette lys henover det objekt der skal rengøres, hvorefter det efter få sekunder er helt rent.

Sådan skaber du overblik

Det er super svært at skabe sig et overblik over ens udgifter når man bare arbejder derudaf og fokuserer på opgaven for hånden. Vi kan fra vores perspektiv give dig nogle helt klare retningslinjer hvis du er i tvivl om hvilken metode du skal bruge: konventionel eller moderne rengøring. Hvis du har mindre rengøringsopgaver en gang hver anden uge giver det bedst økonomisk mening at benytte sig af konventionel rengøring i form af sprit, overflade midler, knofedt m.m. Hvis du derimod arbejder i en virksomhed der har meget med mennesker at gøre, er det en stor fordel af have UV rengøringsudstyr ved hånden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *