Vores nye camping sted

Det var lige blevet sommerferie og mig og min familie var køerne som vi plejede, Vi har en campingvogn og den tager vi hver sommerferie hvor vi altid bare plejer at finde et sted som virker hyggeligt og familievenligt. Desuden er det altid bedst hvis den er tæt på stranden og har nogle andre kvaliteter som restauranter i nærheden, måske noget minigolf og generelt bare andet hyggeligt som man kan bruge noget kvalitetstid på. 

Det var her vi faldt over HundigeStrandcamping.dk som levede op til alle de krav vi havde, de havde både minigolf en god lokation til stranden og tæt på butikker og restauranter. Desuden er det også børnevenligt, god stemning og ren hygge. 

 Det var ikke første gang eller sidste gang at vi vil kunne blive set der alt i alt så var det en helt vildt god oplevelse og Jeg vil mene at der faktisk er bedre end at tage ud og rejse eller hvad man nu plejer at gøre i sommerferien. 

Det er både billigere, hurtigere og har alle de ting man har brug, for desuden når Der er så godt vejr som Det kan være i Danmark om sommeren, er der ikke noget bedre end at ligge tæt på stranden, hvilket vi gjorde. 

Maden derhenne var faktisk også rigtig god og det endte faktisk med at vi var der i meget længere tid end forventet og nu hvor mig og min familie har været ude og campe en masse steder, kan jeg nemt bekræfte at det her sted var det bedste af dem alle.  

Vi har i hvert fald fundet Vores Sommersted og Det er her at alle burde tage hen, helt igennem fantastisk og skønt med de omgivelser, intet er bedre end den friske sommer natur,  Det kan varmt anbefales til alle familier som leder efter et trygt og rart sted at være. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *